• Таблети на ниски цени
  • Аксесоари за таблети

Таблет за подарък

16:16, 16 Декември 2016


Няколко основни неща, които трябва да знаете когато взимате таблет.

 Наближават едни от най-хубавите празници в годината, а с тях естествено и еуфорията около подаръците. Безспорно когато искаме да зарадваме близките си отделяме малко повече време при избирането на идеалния подарък, но ако знаете какво търсите нещата ще се случват далеч по-бързо.

Съвсем нормално в последните години всички се насочваме към технологиите, когато искаме да зарадваме любим човек. Без значение дали става въпрос за Коледа, рожден ден или друг специален празник един смартфон или таблет си е доста хубав и практичен подарък.

Ако сте от хората, които обичат да са в крак с времето и технологиите и сте се насочили към таблетите има няколко неща, които ще ви помогнат в ориентирането на пазара.

Защо таблет?

Много хора с лекота отхвърлят таблетите, тъй като са на мнение, че телефона им върши същата работа. Не казваме, че таблетите са задължителни, но дори и най-простичкото устройство е в състояние да улесни ежедневието Ви. Най-малкото ще избегнете претоварването на смартфона си.

Каква работа върши таблета?

Една от важните функции е бързия достъп до интернет. Мултифункционалността им позволява да бъдат отворени няколко страници и апликации, без да се забавя процеса на работа. Екранът на таблета е по-голям, което позволява пълното отваряне на уеб страници, това е доста полезно, особено когато преглеждате сайт, който няма мобилна версия.

За кой са предназначени таблетите?

Ами.. за всички, функциите им позволяват да ги персонализирате достатъчно. Позволява съхранението на данни, включване на приложения, отваряне и съхраняване на документи, лесно четене на дигитално съдържание и правене на фотографии. Ако таблета е с достатъчно голям екран върши отлична работа и за малки презентации.

Но все пак той не е само за работна. Устройствата поддържат много игри, можете да добавите музика или хубав филм, да осъществите skype разговор докато си почивате, да четете, дори и да рисувате. Някои от тези функции са вградани, но други изискват някои апликации,така че е добре да обърнете внимание на паметта и е за предпочитане да има опция за добавяне на карта с памет.

Голям или малък екран?

размери на таблети

Когато избирате таблет за мъж, чиято работа  е динамична или свързана с пътуване например, таблет с по-голям дисплей и по-силна батерия ще много му бъде много удобен. Ще може спокойно да го използва и за навигация (един истински мъж никога не пита за посоката J).  Ако е предназначен за жена е добре дисплея да бъде по-малък, за да се побира в дамска чанта без да заема много място. Ако избирате таблет за дете, изберете таблет с не много голям екран и много памет, останалото просто се добавя. Освен игри можете да добавите и доста безплатни образователни програми. Голям бонус са и приложенията за родителски контрол, с които да предпазите детето от неподходящи сайтове, програми и прекалена употреба на таблета.

 Разбира се един от основните фактори е цената. Добрата новина е, че магазините и техните онлайн платформи изобилстват от добри таблети и тъй като конкуренцията е голяма, те са на доста прилични цени въз основа на екстрите, които предлагат. Често е по-изгодно да поръчате нещо онлайн, защото много фирми предлагат промоции само в сайтовете си. Така че обиколете няколко магазина и след това прегледайте и цените онлайн.

Какво да добавите?

Когато правите подарък и искате той да е специален към таблета можете да добавите красив калъф или стилус (писалка за тъчскрийн). Външните батерии също са много практично допълнение,тъй  като служи за много устройства и няма да надвиши бюджета Ви. Карта с памет, стана ясно че колкото повече толкова по-добре, така че това също е едно екстра за смарт устройства.

Това са основните неща, на които да обърнете внимание при търсенето на подарък таблет. В случай, че вече сте се погрижили за всички подаръци, заслужавате да помислите и за себе си и да се поглезите с един таблет- вече знаете какво търсите.« Обратно към блога
 

 
 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0889 444 002
0897 82 32 32
0876 82 32 32

© 2012 Evtini-Tableti.com - Онлайн магазин за таблети

Web Design & Advertising by MAXPROGRESS.BG