• Таблети на ниски цени
  • Аксесоари за таблети

Смартчасовник Garmin vívoactive


 / 5 (86 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 4940 пъти

Смартчасовник Garmin vívoactive
Гаранция: 24 месеца
499.00 лв.
Нова цена: 469.00 лв.

Бърза поръчка


Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
  
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 
  • Характеристики
  • Подобни продукти
GPS SmartWatch за активен начин на живот
 
Изключително тънък GPS SmartWatch със сензорен дисплей, висока резолюция и видим на слънчева светлина
Вградени спортни приложения, включително GPS-поддръжка за бягане, колоездене и голф плюс плувни показатели и активити тракинг ви позволяват да видите статистиката, дори когато сте далеч от вашия телефон
Сдвоето го с вашият смартфон, за лека вибрация и сигнали за входящи повиквания, съобщения, имейли и записи от календара, плюс нотификации от социални мрежи и други мобилни приложения
Персонализирайте с безплатни дизайни за изгледа на часа, уиджети и приложения от Connect IQ ™
Заряда на батерията издържа до 3 седмици в режим часовник / дейност  или до 10 часа в режим на GPS
 
 
Разновидности :
 
010-01297-01 - vívoactive бял, цена 469 лв.
010-01297-10 - vívoactive черен с пулсомер, цена 569 лв.
010-01297-11 - vívoactive бял с пулсомер, цена 569 лв.
 
 
От работа към тренировка
 
Vívoactive има вградени спортни приложения, който ви държат активни докато смарт известията ви позволяват да останат в контакт с неотложните работни въпроси. Сензорният цветен дисплей с висока резолюция остава видим дори при пряка слънчева светлина, така че да можете да видите необходимата ви статистика по всяко време. С изключително тънкият си профил - 8 мм - vívoactive е удобен за носене през целия ден. Презареждаемата батерия издържа всичките ви дейности с до 3 седмици в режим часовник / активност или до 10 часа в режим на включен GPS.
 
Вградени спортни приложения 
 
vívoactive предлага вградени спортни приложения, които следят вашата статистика, дори когато сте далеч от вашия телефон. Просто докоснете, за да изберете между бягане, голф и колоездене плюс плувни показатели и проследяване на дейността.
 
 
Нужната статистика 
 
Независимо дали тренирате професионално или просто за здраве, всяко спортно приложение използва GPS, за да обхване съществени данни, като разстояние и скорост. Вграденият акселерометър за проследяване на скорост и каданс елиминира нуждата от отделен крачкомер, когато тренирате на закрито или когато GPS не е на разположение. Можете да настроите вибрационни сигнали за сърдечна честота¹, темпо и бягане / ходене интервали. Други характеристики включват обучение с Auto Lap® и Auto Pause®.
 
 
Качете се на колелото 
 
GPS-поддръжката за колоездене измерва време, разстояние, скорост и калории. Vívoactive е съвместим със сензори² като скорост, каданс и сърдечна честота за измерване на напредъка ви на обучение.
 
 
Отидете на голф 

Сдвоете vívoactive с вашият смартфон³ , за да изтеглите карти от нашата база данни за голф игрища - с повече от 38 000 игрища в цял свят. Голф приложението поддържа картите ви актуални. Показателите измерват разстоянието до предната, средната и задната част на грийна. Измерете разстоянието на изстрела с натискането на един бутон. Вградения акселерометър следи Вашите стъпки по време на цялата игра.
 
 
Гмурнете се 
 
Акселерометър-базираната технологии автоматично измерва обща дължина, обиколки, изгорени калории, средната сесия и интервала; включително брой на загребванията и средни стойности. Нека плувното приложение изчисли ефективността ви с swolf. Прегледайте вашето време и разстояние само с един поглед. Interval Count ви позволява безпроблемно паузиране и след това възобновяване на тренировката.
 
vívoactive  е с воден рейтинг 5 ATM, което означава, че може да плувате и да се къпете с него без излишни тревоги.
 
Раздвижете се 

vívoactive следва напредъка ви, дори когато не упражнявате определена дейност. Приложението за проследяване на активността следи вашите стъпки, за да научи сегашното ви ниво на активност, като след това възлага постижима дневна цел за брой стъпки. Червена лента за активност се появява на дисплея, след 1 час на неактивност. Просто ходете в продължение на няколко минути, за да възстановите лентата. Задайте режим за следене на съня, когато си лягате и vívoactive ще следи вашата почивка.
 
 
Останете свързани 
 
vívoactive вибрира леко, за да ви предупреди за всички нотификации, които получавате на вашето съвместимо Bluetooth мобилно устройство4. Получавате идентификация за пропуснати и входящи повиквания. Текстовите съобщения съдържат информация за подателя и съобщението. Имейлите идват с подател и послание. vívoactive също показва уведомления от Facebook®, Twitter® и други социални медийни платформи, както и други мобилни приложения, включително метеорологични предупреждения. Просто докоснете и плъзнете върху екрана, за да прочетете повече, или изчистите екрана, с натискането само на един бутон.
 
 
Допълнителни SmartWatch удобства
 
vívoactive ви позволява да управлявате песните на вашия музикален плеър. Свържете вашият мобилен телефон и нека вашите приятели и семейство следят действията ви в реално време с Live Track. Можете също така да контролирате от разстояние вашата VIRB® Elite камера.
 
 
Потребителски приложения
 
Персонализирайте vívoactive с безплатно сваляне от нашия Connect IQ магазин. Можете да персонализирате изгледа на часовника, добавяте полета с данни, приложения и уиджети, които да ви предоставят информация с един поглед.
 
Предизвикайте себе си
 
Поддържайте напредъка си за всяка от вградените дейности, с автоматична синхронизация с Garmin Connect Mobile. Можете да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация, да се присъединяте към онлайн предизвикателства и да се конкурирате и сравнявате с приятели и семейство по целия свят.
 
 
Изберете вашият цвят
 
vívoactive идва в черно или бяло, за да може да се координира с вашата философия за стил. Сменете каишката с някоя от допълнително предлагащите се в различни цветове, или го ''облечете'' с опцията за кожа в черно или бяло.
 
1 Пулсомера е в комплект с някой разновидности; продава се отделно за другите
2 Продава се отделно
3 Синхронизира се, когато е в рамките на 10 метра от вашият съвместим смартфон
4 Съвместим с iPhone® 4S или по-нова версия и повечето Bluetooth® Smart Android ™ устройства (Android 4.3+ задължително). iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.
 
Комплектът съдържа:
 
vívoactive :
 
vívoactive
Клип за зареждане / данни
Документация на продукта
 
Гаранция: 24 месеца
 

 
 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0889 444 002
0897 82 32 32
0876 82 32 32

© 2012 Evtini-Tableti.com - Онлайн магазин за таблети

Web Design & Advertising by MAXPROGRESS.BG